7. sep 2021

Nu Skin Nutricentials Moisturize me intense hydrating cream

C-kolbe

Nu Skin Nutricentials Moisturize me intense hydrating cream indeholder cyclopentasiloxane, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Det er også problematisk for miljøet.

Benzyl salicylate er et parfumestof, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Det kan også give allergi.

Parfume heriblandt parfumestofferne Hexyl cinnamal, linalool, citronellol og limonene kan give allergi.

Limonene kan også være problematisk for miljøet.

 Kommentar fra Nu Skin

"Hos Nu Skin fremstiller vi alle vores produkter meget omhyggeligt. Års videnskabelig erfaring og innovation står bag vores formler.

Nu Skin Nutricentials Moisturize Me Intense Hydrating Cream er i overensstemmelse med EU-lovgivningen for kosmetiske produkter, der med sine strenge sikkerhedskrav beskytter forbrugerne.

Som krævet i lovgivningen forpligter Nu Skin sig til at oplyse om ingredienserne i cremen for på den måde at sikre gennemsigtighed for forbrugeren og give tilstrækkelig information blandt andet så de kan undgå ingredienser, der kan give dem en allergisk reaktion.

Samtidig holder Nu Skin skarpt øje med den nyeste forskning og tilgængelige videnskabelige data, herunder om stoffer, der fortjener særlig opmærksomhed på grund af deres indvirkning på forbrugernes sundhed og miljøet. Med forbrugernes behov i tankerne vurderes og implementeres alternative løsninger, der hvor det er muligt."

Test: Kemi i ansigtscreme (link til testens forside)

Plusser

Planteekstrakter der kan give allergi
Andre allergifremkaldende stoffer

Minusser (stofferne er tilladte)

Mistænkt hormonforstyrrende stoffer
Miljøbelastende stoffer

Minusser (stofferne er tilladte)

Parfumestoffer